So far so good – 2017

Immár harmadik alkalommal írom hasonló formában a véget érő esztendő rövid összefoglalóját, itt a honlapomon.

Visszatekintve az elmúlt 2017-es évre megállapíthatom, hogy egy újabb jó évet hagytam a hátam mögött. Hozta a papírformát és néhány meglepetés tételt is. Ez utóbbiakkal kezdem a leltárt.

Hivatalosan is sajtós lettem, s fotós minőségben interjú is készült velem, rólam. A MÚOSZ tagságnak köszönhetően immár bátrabban kértem és kaptam a fotós akkreditációkat. Például így voltam több alkalommal is hivatalosan jelen a kalóz hajón rendezett koncerteken. De ez a lendület eredményezte azt is, hogy a fővárosi Pokolgép bulikon (Pinyő jóvoltából) immár a zenekar vendégeként kattogtathattam. Sok-sok év kihagyás után a Bulldózeres srácoknak köszönhetően ismét jelen lehettem egy videóklip forgatáson, s bennfentesként nézhetem újra meg újra az elkészült anyagot. Úgy alakult, hogy idén „dolgoztunk” is egy rock fesztiválon – kedvenc motoros FB közösségünket képviseltük (és így nem csak fotóztam).

A hazajárós helyek, szívemcsücske bandák maradtak. Töretlen maradt a lelkesedésem az ungerground színtér tribute és saját muzsikát játszó bandái iránt is. És természetesen sok-sok hétköznap este talált színházi nézőtéren, mert a tartalmas és elgondolkodtató előadások még mindig jobban vonzanak mint egy mozifilm.

A régi barátok bizony most is kitartottak mellettem, s újakat is szereztem. Voltak végig dolgozott hónapok, de várakozással és világjárással megspékeltek is. Hoztunk haza „lábon” Angliából egy frissen vásárolt motort, a jól bevált vasparipával pedig bejártuk Korfut és a Duna-deltát.

Türelmesebb is lettem talán, s Párommal neki láttunk hosszútávú terveket szőni. Talán a követkető év majd eldönti, ezekből az álmokból mik teljesülhetnek.

Minden kedves barátomnak és ismerősömnek ezúton kívánom ugyanazt, mint magamnak: egy még boldogabb új évet, megvalósuló tervekben és sikerekben bővelkedő 2018-as esztendőt!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük