Stula és a Patrióták bemutatkozó buli

Molnár Péter Stula és új zenekara – a Stula és a Patrióták – nyitotta a 2017. évi szezont a belvárosi Backstage Pub deszkáin. Szárnypróbálgatásnak indult, majd szárnyalás lett belőle: minőségi hard rock muzsika szólt ezen az estén, szívvel-lélekkel, tehetséggel.

Jól indult ez az év is, hiszen kedvenc klubom színpadán láthattam viszont egyik kedvenc énekesemet, Molnár Péter Stulát. Kifejezetten örülök neki, hogy a Mobilmánia után újabb saját bandával jelentkezik, így a Crazy Granat, Vegas Mafia és az Acoustic Rock Jam formációk mellett immár a Stula és a Patrióták bulikon is hallhatom kivételes hangját, s tarthatom a fotómasinám célkeresztjében.

A Patrióta zenekar hamvaiból Stula csatlakozásával alakult zenekar néhány próba után már vállalta is a bemutatkozó koncertet. Saját dalok hiányában maradtak a jól ismert és szeretett rock klasszikusoknál. Meglepetésként ért, de nagy örömet is okozott, hogy a P. Mobil, P. Box és Dinamit nóták mellett számos MHV és VM Band dal is helyett kapott a 26 tételes setlisten. Színes és változatos program sikeredett, köztük két Patrióta (Rock a nemzetért, Ne félj pajtás!) és ráadásként egy Rainbow (Long live rock and roll)  nótával.

Csak remélni tudom, hogy idővel változik a repertoár összetétele és a régi slágerek helyett többségben lesznek a saját dalok. Mert kezdetnek jó ez, de tessék fejlődni, mert kár lenne a tehetséget elpazarolni, a lehetőséget elmulasztani.

Hangulatképek – köszönetképp:

Stula és a Patrióták – 2017.01.06 / Google Photos

Döbinek köszönhetően hangos-mozgóképes emléke is lett a bulinak:

https://www.youtube.com/watch?v=j7QRxiG-b9c&feature=youtu.be

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük