Márciusi Bulldózer koncert a Legendában

Egy márciusi péntek estén ismét Bulldózer koncert volt a Legenda Center színpadán – Demeter Gyuriék ezúttal a Korál Forever vendégeként játszottak itt. 

Egy hat napos márciusi munkahét péntek estéjén Bulldózer koncert miatt indultam a Legenda Center irányába. November óta nem láttam a srácokat színpadon, így nem volt kérdés, hogy ott a helyem ezen a bulin.

Hiányoltam már őket, s kiváncsi voltam az új dalokra is, az október végi klipforgatás óta elkészült új album nótáira. Bár a lemez még kiadásra vár, de jó esélyem volt rá, hogy néhány új tétel már bekerül a koncert programba.

Sikerült időben érkeznem, így volt időm a csapon lévő Legenda sörökből is válogatni (ezúttal a fahéjas alma került sorra), a Bulldózeres srácok pedig ezúttal is szeretettel és barátsággal fogadtak.

A koncert pontosan kezdődött, s a jól ismert nóták mellett két teljesen új tétel is felcsendült: a „Nézz az ég felé” csodaszép lassú dal, tuti befutó, míg a „Bulldózer álom” mókásan-bohókás, garantáltan felvidítós. Bizony van miért várni a következő bulit és a lemez megjelenését.

Hangulatképek (a „kevesebb több” elvet követve) – köszönetképp:

Bulldozer koncert – 2018.03.09 / Google Photos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük