Demeter 60 az Akváriumban

Tegnap kivételesen az utolsó sorból néztem végig a “Demeter 60” bulit és a gép sem kattogott a kezemben. Mégis egy kellemes este sikeredett, hiszen szívemcsücske emberek zenéltek a színpadon, szívvel-lélekkel és profizmussal.

Az estét kezdő Rózsaszín Bombázók produkciója elvarázsolt: Keresztes Ildikó és Demeter György párosa kiválóan működik a színpadon, a fúvósok pedig üdítően színesítik az egyébként sem unalmas hangzást. Bizony bármelyik jazz klubban megállná ma is a helyét ez az előadás – egész estén át hallgattam volna Őket, de a „régi bandáknak” ezúttal csak 3-3 dal jutott a szigorú műsorrendben….

Az XL Sisters dalok interpretációjában Sipos Peti volt Gyuri segítségére (én meg döbbentem tapasztaltam, mennyire hasonló a két énekes hangszíne), majd a populárisabb Not For Sale nóták erejéig ismét női duett partner érkezett a színpadra.

A születésnapos felköszöntését követően Gyuri jelenlegi bandája, a Bulldózer Együttes vette birtokba a színpadot és kapta meg végre azt a hang- és fénytechnikát amit bizony már régen megérdemelt volna. Így végre igazán éltek és érvényesültek a dalok, és átjött a srácok lendülete és a lelkesedése is. Én pedig büszke voltam rájuk (a barátaimra), s konstans mosollyal az arcomon énekekeltem a szívembe zárt nótákat. Nagy örömömre volt belőlük szép számmal és egyetlen kedvencem sem maradt ki a sorból.

Csak remélni tudom, hogy hasonló nagyszabású és jól sikerült bulijuk lesz még néhány, s én azoknak is szem- és fültanúja lehetek majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük