Új helyszínen a 25. Rockmaraton

Idén már 25. alkalommal indul el a Rockmaraton – ezúttal a Dunaparton. 2015 július 13-19 között új helyszínen, Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten várják a rendezők és a fellépő zenekarok a fesztiválozni vágyókat.

Egy héten át, 4 színpadon közel 120 zenekar (köztük 20 külföldi élvonalbeli banda) várja a rockzene szerelmeseit. Az idei Rockmaraton fellépői között – a teljesség igénye nélkül – az Omen, Aurora, Moby Dick, Blind myself, Prosectura, Tales of Evening, Dalriada, The Exploited, Biohazard, Ideas, Invader, Hollywood Rose, Helloween. Valamint személyes kedvenceim: a Pokolgép, az Ossian, a Deák Bill Blues Band, az Attila Fiai Társulat és a Wisdom csapata. A részletes programot és minden egyéb infót lásd ITT.

Ugyan különböző stílusú és kaliberű formációk lesznek láthatóak a színpadokon, de egy dolog közös lesz: a rock zene szeretete és az élő zene varázsa – és épp ez az, ami megfizethetetlen és egyre ritkább a mai világban.

Ráadásul a kiépített kemping, telepített vizesblokkok várják majd a fesztiválozókat, a nagyobb komfortra vágyók igényeit pedig a környék kollégiumai és a Klub Hotel igyekeznek majd kiszolgálni.

Széles a választék a jegyek és bérletek tekintetében is: a szokásos napijegy és hetijegy mellett 2 napos hétvégi bérlet, FEZEN+ROCKMARATON 8/10 napos kombinált bérletek és VIP pass is váltható. Nincs kifogás, mindenki megtalálhatja köztük a pénztárcájának és igényeinek megfelelő kombinációt.

Nos, ugye akkor és ott találkozunk? !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük