Zeffer-Kékesi-Závodi (Triumvirátus) koncert – 2015.01.23

A Zeffer-Kékesi-Závodi Triumvirátus családias klubkoncerten szórakoztatta az óbaudai Glob Royal Rock & Blues Club közönségét.

Egy hosszú, dolgos hét lezárásaként családias-örömzenélős estére vágytam, így a jobbnál jobb koncertek közül újra Zefi mellett döntöttünk. Ezúttal három legendás zenész-énekest (Zeffer András, Kékesi Bajnok László és Závodi Janó)  együtt láthattuk, hallhattuk a Glob Royal klubszínpadán.

A hely kellemes csalódás volt: belépő nélkül, igényes-hangulatos környezetben, mérsékelt árakkal vártak minket. Maroknyi közönség előtt csendültek fel a P-mobil, Piramis, TRB, Rock Band és Mobilmánia nóták, s a nézőtéren a család, barátok és rajongók között szövegíró- és zenész társak is feltűntek (Horváth Attila, Török Ádám, Takáts Tamás) .

Ezen az estén  a “Ha szeretnél ma még” dal köszönetképp hangzott el, két ember (a zenész és a rajongója – Zeffer András és Bóta Ari) barátságának, egymás iránti költcsönös tiszteletének ékes bizonyítékaként. Hiteles és nagyon emberi pillanatok voltak ezek.

A zenészek közvetlenek és kedvesek voltak, buli után beszélgetni és fotózkodni is lehetett velük. Így történt meg az is, hogy több alkalommal is játszhattam az “udvari fotós” szerepét – Zefi egyszerűen odaintegetett, s megkért a közös képek elkészítésére. Utána már meg sem lepődtem azon, hogy a pultot támasztva a két legenda, Zefi és Bajnok, között találtam magam. A beszélgetésnek az a tény vetett véget, hogy befutott a taxink.

Emlékezetes, kellemes, barátok között eltöltött este volt.

Hangulatképek köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.