Iron Maidnem “Majdnem 20” születésnapi party a Club202-ben

Ezen az októberi szombat estén kishazánk egyik legjobb “tribute” zenekara, az Iron Maidnem, 19. születénapjának ürügyén szórakoztatta a Club202 közönségét. 

Réges-régen megtanultam már, hogy a zenekari születésnapi bulikat nem érdemes kihagyni – különosen, ha ilyen régen fennálló bandáról van szó, mint az Iron Maiden nótákat játszó Iron Maidnem.

A Kiss Zoli vezette csapatnak a 19. születénapon kívül az anyazenkar új lemezének megjelenése is ünneplésre adott okot. És Ők éltek is a lehetőséggel: rögtön a buli elején 3 új nóta (If Eternity Should Fail, Speed of Light, Death or Glory) is terítékre került a Book of Souls albumról – sem a választásra, sem az interpretációra nem lehett panasz. Az újdonságokat a jól ismert és szeretett dalok követték – kötelező darabok és ritkaságok egyaránt. De a lényeg továbbra sem változott: szeretettel, szívből és profi módon csendültek fel ezek a dallamok – személyes kedvencem Kiss Zolitól ezúttal is a “Fear of the Dark” lett, mert ez bizony neki igenis jól áll, s nem mellesleg úgy tudja előadni, ahogy kishazánkban kevesen.

Kifejezetten kellemes és hangulatos buli sikeredett – egyetlen nyűgöm a pontos kezdés és az éjfél előtt kötelezően véget érő buli volt (tudom, magára vessen az, aki megszokásból utolsó pillanatban érkezik, s ezért az első két nótát a pénztár előtt állva hallgatja végig)…

Hangulatképek és két videó – köszönetképp:

És a settlist (ahogy az a papíron állt):

 1. If Eternity Should Fail
 2. Speed of Light
 3.  Infinite Dreams
 4.  Flight of Icarus
 5.  Still Life
 6. Death or Glory
 7. Alexander the Great
 8. The Trooper
 9. When the Wild Wind Blows
 10. Wasted Years
 11. Stranger in a Stranger Land
 12. Flash of the Blade
 13. Prowler
 14. The Number of the Beast
 15. Children of the Damned
 16. Hallowed by the Name
 17. Iron Maiden
 18. Fear of the Dark
 19. Run to the Hills

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.