Iron Inside a Dirty Black Summer Tribute Fesztiválon

A Dirty Black Summer Tribute FesztiváI első napján a Dürer Kert szabadtéri színpadán az Iron Maiden nótái az Iron Inside zenekar előadásában csendültek fel.

Egy héttel korábban ugyanitt a divideD zenekar élén szórakoztatta a nagyérdeműt (képek ITT) egyik kedvenc énekesem, Jósa Tamás. Akkor saját nótákkal, most viszont klasszikus Iron Maiden dalokkal bizonyított – egy ezerarcú énekes,  frontember, showman, akiben egyszerűen nem tudok csalódni.

A kiváló muzsikán kívül a látvány is pazar volt: a négy gitáros felállás bizony impozáns látványt nyújtott – nagy örömömre fotogén és vidám pasik rohangáltak és pózoltak fenn a színpadon. A show részeként pedig Yosha változatos jelmezekbe bújt, fekete köpenyben titokzatoskodott vagy épp vörös zubbonyos katonaként britt zászlót lengetett, majd egy nóta erejéig “Eddie” is megjelent a színpadon. Ismét egy olyan profi produkció született, ami emlékezetes marad és mással össze nem téveszthető – így ezúttal is jár az elismerés.

Hangulatképek – köszönetképp:

Jó tudni és látni, hogy kishaznákban két igényes és minőségi Iron Maiden tribute banda is létezik és megfér egymás mellett (Iron Inside és Iron Maidnem). Választani pedig nem tudnék közülük – mindkettő banda magas színvonalon és szívvel-lélekkel teszi a dolgát, s mindkét frontember (Jósa Tamás és Kiss Zoli) szívemcsücske, kíváló énekes.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.