Pokolgép koncert – 2015.07.10

Az előszilveszteri buli után végre visszatért a Pokolgép a Barba Negra színpadára – ezen a nyári estén a Track szabadtéri deszkáin csendültek fel a legendás nóták.

Idén még nem láttam őket színpadon, hisz a fővárosban az elsőszilveszteri buli után nem játszottak a srácok (Tóth Attila – ének, Kukovecz Gábor – gitár, Pintér Csaba – basszusgitár, Z. Kiss Zalán – gitár, Kleineisel Márk – dob), így vártam már ezt a Pokolgép bulit, nagyon. Hónapokkal előre mevettem már a jegyet, így nem lehetett kérdés, hogy ez a péntek este merre talál – a Barba Negra Track nézőterén, fényképezőgéppel a kézben.

Ezúttal sem csalódtam, mert bennük nem lehet. Vidámkodós örömzenélés ment odafent a színpadon – összeszokott és lendületes csapathoz méltóan. Örömmel vettem, hogy a nagy klasszikusok mellett az a néhány “új” dal (Ne köss belém!, Metal-bomba, Az álarc lehull, Ringben) is terítékre került.

Egy idő után már a “kicsit sem szomjas” rajongótársak és a közel sem tökéletes világítástechnika (nem értem hogyan lehet az énekest hosszú percekre koromsötétben hagyni) sem tudott igazán zavarni, csak élveztem a bulit. És igen, várom már az új albumot, s a következő találkozást (Rockmaraton és C+ Fesztivál).

Hangulatképek  – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.