ZBB koncert – 2015.03.13

Tavaszköszöntő/tavaszébresztő buliját tartotta a ZBB zenekar ezen a péntek tizenharmadikán a BackStage Pub klubszínpadán.

A frontember, Kiss Zoli, betegeskedése ellenére ezen a márciusi estén is profi bulival szórakoztatta a ZBB legénysége (Fischer László, Kiss Zoli, Krecsmarik Gábor, Nagy “Liszt” Zsolt, Tolmacsov György) a BackStage törzsközönségét.

Az első blokk összeállításakor a fiúk nem variáltak sokat, a “Holnaptól…” CD sorrendjében játszották végig a saját nótákat. A “Vihar előtt” csak azért csúszott át a második blokk elejére, hogy a szünet előtt is felcsendülhessen egy Korál dal, a  “Fekete bárány”.

A második körben már jöttek a régi ismerősök: a Korál, Piramis, P. mobil és TRB nóták, nomeg ráadásként az elmaradhatatlan Deep Purple klasszikus, a Highway Star. Zoltán napi köszöntés mellett, Tunyó születésnapjáról (1947.03.13) sem feledkeztek meg a srácok. Épp ezért az Ő kedvence, a “Tegnap itthagyott” is felcsendült, s utána néhány szó erejéig a dal szövegéért felelős Horváth Attila is fent volt a színpadon.

Kiváló este volt, családias környezetben telt, barátokkal és kiváló zenészekkel. Horváth Attilának igaza volt: ZBB = ZENE+BARÁTOK+BULI. Még sok-sok ilyet!

Két videó és hangulatképek – köszönetképp:

<h4>

</h4>

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.