Wisdom a 25. Rockmaratonon

A 25. Rockmaraton programjából nagy örömömre a legjobb magyar heavy-power metal zenekar sem maradt ki – így szombat este a Wisdom legénysége és muzsikája töltötte be a nagyszínpadot.

A május végi II. EU Power Metal Fesztivál (képek ITT) óta vágytam rá, hogy NG-t (Nagy Gábort) viszont lássam a színpadon a WISDOM zenekar élén, s felcsendüljenek végre élőben is a jól ismert és szeretett nóták. Az első ilyen lehetőséget épp a jubileumi Rockmaraton adta – a srácok ezen a szombat estén a Powerwolf és az Ossian előtt léptek színpadra.

Ezen a nyáron rendhagyó felállásban játszik a banda, hiszen ideiglenesen Bodor Máté helyett most Anton Kabanen, a Battle Beast korábbi gitárosa látható a színpadon – Máté a brit Alestorm zenekarral turnézik épp. Anton jól illik a csapatba, egy pillanatig sem rontja a megszokott összképet: hosszúhajú, jóképű és vidám gitárosok, egy kiváló énekessel és súlyos-dallamos zenével – nekem továbbra is ezt jelenti a Wisdom.

Rendhagyó módon egy születésnap köszöntés is belefért a programba, majd Anton kedvéért NG angolra váltott (prózában is) és egy Battle Beast dal is felcsendült. És jöttek sorban a kedvenc Wisdom nótáim: Judas, Heaven and Hell, Live Forevermore, Somewhere Alone – a kiváló közönségnek hála ekkorra már az első sorokból élveztem a bulit, s kattogott kezemben a gép.

Hangulatképek – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.