Winter Tribute Madness a Dürerben kmk Salvus

Winter Tribute Madness fedőnév alatt egy újabb fergeteges tribute fesztiváltól volt hangos a Dürer Kert három terme ezen a téli péntek éjjelen – a fellépők között volt egyik új kedvenc zenekarom, a Salvus is, bár ezúttal saját dalok helyett “tribute üzemmódban”, In Flames nótákkal.

Egyik kedvenc énekesem és egyben aktuális kedvenc fotóalanyom (Jósa Tamás – DivideD, Iron Inside, Invader…) ezen az estén In Flames nótákkal lépett színpadra az új kedvenc bandám, a Salvus kötelékében. S ezzel el is dőlt a péntek estém sorsa: ismét a Dürer Kertben, tribute fesztiválozással telt. Az már csak ráadás volt, hogy hajnalban még egy rövid Entomed műsort is énekelt Yosha, a Wolverine Blues Brothers tagjaként. Bár  a Tőle megszokottaktól keményebb, hörgősebb témák ezek, de ő profi énekeshez méltón és nagy kedvvel teljesítte a feladatot.

Fél kilenc magasságában érkezve a helyszínre már kígyózó sor és fél órás sorbanállás várta a naygérdeműt – mert bizony a mérsékelt, 1500 forintos jegyár mellett ennyien voltak kíváncsiak a hazai underground csapatok tribute műsoraira. Na ezek után mondja nekem bárki is, hogy kishazánkban senkit sem érdekel az élő rock zene!

A nagyteremben hömpölygő, örjöngő tömeg és kiváló hangulat uralkodott, míg a középső- és kis teremben meghittebb bulik zajlottak. Fergeteges este kerekedett, ami minimális alkoholfogyasztás mellett is kiválóan alkalmasnak bizonyult az egész hetes stressz és fáradtság felszámolására.

Hangulatképek – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.