Vazul Vére Közönségtalálkozó – 2015.06.09

A Vazul Vére rockopera csapata ingyenes akusztikus koncerttel és közönségtalálkozóval lepte meg rajongóit egy júniusi hétköznap estén.

Az áprilisi lemezbemutató hangos sikere után egy különleges akusztikus koncerttel készült a Vazul Vére csapata. Mi pedig örömmel üdvözöltük a BackStage Pub színpadán az énekeseket és az időközben már szívünkhüz nőtt dalokat is. Az első blokkban igazi akusztikus örömzenélés tanúi lehettünk (egy csörgő vagy dob mindenkinek jutott), később viszont már az előadásból ismert “alapokra” énekeltek a dalnokok. Meglepetésként pedig némi ízelítőt is kaptunk a rockopera készülő második részéből – mert bizony, lesz olyan is.

Kötetlen és családias este volt, ahol beszélgetni, dedikáltatni és fotózkodni is volt alkalom, s a dupla CD és a hivatalos Vazul Vére póló is beszerezhető volt.

Csak remélni tudom, hogy lesz még ilyen akusztikus koncert – igen, tudom, lenne még mit próbálni, meg nem volt tökéletes, de nem is ez volt a lényeg. Egy összeszokott csapat, a Vazul család dalolt fenn a színpadon, vidáman, örömmel, szívvel-lélekkel.

Hangulatképek  – köszönetképp:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.