Triász koncert – 2015.02.20

Februári Triász vidámkodás a Backstage színpadán – ahol ismét teltház előtt csendültek fel az elveszett (de megtalált) dalok.

Az immár szokásosnak mondható dilemmával álltunk szemben ezen a péntek estén is – két helyen is nagyon ott kellett volna lennünk egyazon estén. Kompromisszumos megoldásként az egyik buliról leléptünk (Cry Free@Leho 50), a másikra kicsit megkésve érkeztünk.  Így sikerült nem sokkal kezdés után befutni a Triász februáti Backstag-es bulijára. Azon már meg sem lepődtem, hogy a ruhatár és a hely is megtelt ekkorra, s a fotós pozíciót is csak némi pofátlan előre furakodás árán sikerült elfoglalni.

De mindez kifejezetten megérte, hisz ez az este most a szokásosnál is színesebbre sikeredett. Egyrészt Novai Gábor vendégszereplésével hamisítatlan, vidámkodós boogie-woogie házibuli kerekedett, másrészt a “megszokott” dalok mellett számos újdonság is felcsendült – köztük nagy örömömre “A tegnap itt hagyott” TRB nóta is. De ez az este sem telhetett el megemlékezés nélkül: az “Emlékül” egy elszólított zenészért, s barátért (Horváth Charly Nice) szólt.

Hangulatképek – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.