Rockerek.hu születésnap kmk Continoom, Echonald, Ayers Rock

A Rockerek.hu születésnapi partiján számos zeneakar között a Continoom, Echonald és Ayers Rock (vendég: Jósa Tamás) zenekarok is színpadra léptek az S8 Underground Club-ban.

A Rockerek.hu portál két napos ingyenes bulival ünnepelte 10. szüetésnapját a fővárosi S8 Underground Club két termében. A második napon a Schrott Péter (ének – Tűzmadár, Vazul Vére rockopera) vezette Continoom zenekar kedvéért indultunk a VIII. kerületi klub irányába, bár időközben kiderült, hogy az Ayers Rock és Echonald koncertek is érdekesek lehetnek számunkra – az előbbi elsősorban Jósa Tamás (ének – DivideD, Invader, Iron Inside, Silencer Acoustic, Vazul vére rockopera) vendégszereplése miatt.

A nagyteremben tapasztalható fél órás csúszás ezúttal kapóra jött, mert így a kis teremben színpadra lépő Ayers Rock buli is belefért a táncrendünkbe. Ezen az estén három dal erejéig a banda korábbi tagja, Jósa Tamás volt a csapat sztárvendége, s szólt közösen a rock and roll a régi idők emlékére. 

Ahogy Yosha lejött a színpadról, indult a Continoom buli a nagyteremben. Schrott Petiék a technikai nehézségek ellenére meggyőztek: érdemes figyelemmel kísérni őket, s keresni a koncertjeiket, mert nagyon egyedi és igen színvonalas a produkciójuk. Dupstep és pop elemeket vegyítenek metal muzsikával, s saját dalok mellett szívesen dolgozzák fel más előadók nótáit is (közülük személyes kedvencem továbbra is a Poison – a klip is zseniális, nem csak a muzsika). Energikus és pörgős koncer volt, biztosan nem az utolsó, amit végig hallgattam tőlük – s ahol kattogott is közben kezemben a gép.

Az este kellemes meglepetését az Echonald csapata okozta, akik egyedi zenéjükkel és energikus frontemberükkel győztek meg. Várom már az újabb találkozást – lehetőség szerint saját, önálló bulin.

Hangulatképek – köszönetképp:

Google Photos link (mobil barát)

Az este során készült egy Continoom interjú itt olvasható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.