Mobilmánia Szilveszter – 2014.12.31

A “Mobilmánia Szilveszter” névre keresztelt 3 felvonásos örülethez a fővárosi Club202 (ex-Wigwam) szolgáltatta a helyszínt és lehetőséget.

Mivel a 2014-es év számomra új kedvencként hozta Zefi (Zeffer András) és a Mobilmánia zenéjét, helyénvalónak tűnt értük megszakítani az elmúlt évek rutinját a “nem szilveszterezés” tekintetében. Sok érv szólt e mellett: Zefi lelkesedése és aktív szervezői munkája, a Fénypokol album számomra oly kedves dalai, Molnár Péter “Stula” és Vikidál Gyula (énekes) kettőse, Zefi Hammond orgonája, valamint a “fotós érzékeny” ifjú gitárosok (Kispál Balázs és Csintalan Márk).

3 felvonásban és pontosan betartott időrend szerint szabadult el a pokol a Club202 színpadán. Volt itt minden: tombola, welcome drink, virsli, Rock Band és Mobilmánia koncert, majd hajnali 2 után egy kis “revü” műsor is – totális dilizés: dalra fakadó gitárosok, mulatós muzsika hard rock köntösben, Gedeon bácsi és társai. Vidám este volt, ahol a régi és klasszikus dalok mellett szinte minden Fénypokol albumos nóta is sorra került (nagy-nagy örömömre).

Hangulatképek – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.