Lead Zeppelin a Woodstock Tribute Fesztiválon

Hat fellépővel, két színpadon zajlott a Woodstock Tribute Fesztivál a Club202-ben – az estét a házigazda Lead Zeppelin nyitotta. 

A fesztiválra elsősorban a Lead Zeppelin (Sipeki Zoltán – gitár, Körmendi Roland – ének, Vörös Gábor – basszusgitár, Gerdesits Ferenc – dob , állandó vendég: Tóth Attila – billentyűs hangszerek) kedvéért érkeztem – kíváncsi voltam az új énekesük hivatalos debütálására. És bizony nem csalódtam. Fáradtság ellenére átéléssel, szívvel-lélekkel szólt a rock and roll, az ismert és szeretett Led Zeppelin nóták:

ROCK AND ROLL
BLACK DOG
SINCE I’VE BEEN LOVING YOU
KASHMIR
HEARTBREAKER
GOOD TIMES, BAD TIMES
DAZED AND CONFUSED
STAIRWAY TO HEAVEN
WHOLE LOTTA LOVE

És bizony a Uriah Heep nóták után jó volt ismét Zeppelin dalokat hallani Rolandtól, s ezen az estén a kedvenc dalom a “Stairway to Heaven” lett. És büszke voltam – hisz az elmúlt 3/4 évben az ifjú énekest a barátaim között tudhatom.

Azt este során az oldalt kialakított kis színpad műsorából a Claptones koncertjét volt még alkalmam végighallgatni (ahol örömmel találtam ismerőst, Liszi személyében a billentyűk mögött), valamint a nagyszínpadon másodikként játszó Doors emlékzenekar bulijának elejét láttam még. Utána indultam tovább, így a fotóim csak e három buliról tanúskodhatnak:

Google Photos link (mobil barát)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.