Invader 10. születésnap a Club202-ben

Az Invader és rajongói a zenekar fenállásának 10. évfordulóját ünnepelték ezen az októberi péntek esténa a Club202 színpadán.

A 25. Rockmaraton és a VIII. Zorall Sörolimpia után most végre klub körülmények között is hallhattam-láthattam az Invader zenekart. Vártam már ezt a  “10 év megszállás” bulit, hisz  a srácok a zenekar fennállásának 10. évfordulóját ünnepelték – az ilyesmi pedig mindig nagy bulit jelent, vendégekkel, meglepetésekkel.

Mivel az évek alatt számos tagcserét megélt zenekar jelenlegi felállása  (Jósa Tamás – ének, Munkácsi Tamás “Tommen” – szólógitár, Mezőfi József – basszusgitár, Hornyák Péter – dob, Lahovicz Zoltán “Puccer” – szólógitár ) csak 2012 szeptembere óta muzsikál együtt, nem volt meglepő, hogy a bulira meghívták két korábbi énekesüket is: Szűcs Tüdő Attilát és Nachladal Istvánt – ugyan mindkét vendég részére készültek a srácok egy saját és egy “cover” nótával, Nahi két dalát végül mégiscsak Yosha előadásában hallhattuk.

A bulin a régi és vadiúj Invader dalok mellett “cover” nóták is felcsendültek, köztük a személyes kedvencem, a Bruce Dickinson féle “Teras of the Dragon” is – egy gyönyörű nóta, kiváló interpretációja: bizony mozgóképes-hangos megörökítésért kiálltott:

És nem meglepő módon a koncert alatt kattogott a fényképezőgép a kezemben  – mert még mindig nem tudom megunni, amikor és ahogy egy kiváló hangú, ezerarcú énekes-frontember teszi a dolgát fenn a színpadon, s hozzá még a gitárosok is élnek, pörögnek, erősen jelen vannak. Mindennek eredménye a 100+ publikus fotóm – mert véletlenek nincsenek.

Hangulatképek – köszönetképp:

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.