Heep Freedom a Classic Rock Night minifesztiválon

A Cry Free vendégeként, mégis szinte teljes programmal, lépett színpadra a Heep Freedom zenekar (Uriah Heep tribute) a Classic Rock Night minifesztiválon.

Az elmúlt néhány hónap (három koncert)  alatt megszerettem és szívembe zártam a Heep Freedom legénységét, muzsikáját, így különösképp örültem a Cry Free-vel való közös szereplésnek. Nem elsősorban azért, mert így újra hallhattam két szívemcsücske énekest, Scholtz Atkát és Körmendi Rolandot egy színpadon, együtt énekelni.

A Heep Freedom koncert a kiírtaknak megfelelően fél kilenc magasságában startolt, s a srácok hatalmas lendülettel csaptak bele a buliba. Hihetetlen profizmussal és energiával csendültek fel a Uriah Heep slágerek, hitelesen hozva az anyazenekar által megszokott hangzásvilágot. A közönség pedig vevő volt rá, így végre Rolandék egy aktív közönségnek játszhattak. Személyes kedvenceim továbbra is a jól eltalált vokálok, valamint az az öröm és vidámság, ami ilyenkor sugárzik a színpadról.

Az már csak a hab volt a tortán, hogy a Cry Free frontembere, Scholtz Atka is beszállt a buliba két nóta erejéig. A SYMPATHY és LADY IN BLACK dalok így duettben hangzottak fel, s fokozták a hangulatot.

Kiváló hangulatú buli volt, jár érte az elismerés. November 20-án pedig új helyen (Körlet Terasz), de újra találkozunk.

Hangulatképek – köszönetképp:

És álljon itt a setlist is – Rolandnak köszönhetően:

BIRD OF PREY
SUNRISE
TRAVELLER IN TIME
EASY LIVIN’
STEALIN’
DEVIL’S DAUGHTER
THE OTHER SIDE OF MIDNIGHT
GYPSY
JULY MORNING
SYMPATHY (ATKA)
LADY IN BLACK (ATKA)

LOVE MACHINE
LOOK AT YOURSELF

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.