Cry Free 20. születésnap

20. születésnapját ünnepelte ezen a januári éjjelen a Cry Free zenekar a Club202 színpadán – régi zenésztársakkal, barátokkal, rajongókkal.

Közel négy éve ismerem kishazánk legjobb Deep Purple “tribute” zenekarát, a 20 éves Cry Free-t. Az eltelt idő alatt barátságuk mellett zenekari fotós státuszt is nyertem tőlük, így ha némi késéssel is, de ott volt a helyem a születésnapi nagykoncerten.

Régi Cry Free tagokkal, a Zep Session zenekarral és további zenész barátokkal kiegészülve hatalmas bulit csaptak a srácok a színpadon. Vidám, laza és mégis vérprofi buli sikeredett – bő három órán át szóltak a Deep Purple és Led Zeppelin nóták, meglepetésekkel és ritkaságokkal fűszerezve.

Az este számomra legemlékezetesebb pillanatait a Tatai Tomi és Kaminszki Szergej féle dupla dobszekciós móka okozta, de kellemes meglepetés volt Oliver Lee “Soldier of Fortune” dalolása is. Mint ahogy Bolla Tipcsi szájharmonika játéka és Körmendi Roland (ének, Heep Freedom) vendégszereplése is szívemnek kedves volt.

A legjobban pedig a “Cry Free család” irányomban tanúsított túlcsorduló szeretete fogott meg. Hihetetlen szeretettel és örömmel fogadtak öltözőben és nézőtéren egyaránt – és ez még attól sem függött, évek vagy csak percek óta ismerjük egymást. Voltak pillanatok, amikor bizony nehezemre esett néhány mondat után otthagyni a másikat, s visszatérni a “munkához”, a koncertre és a fotózásra koncentrálni – mert olyan jó lett volna órákon át folytatni azokat a megkezdett beszélgetéseket, élvezni az áramló szeretetet, vidámságot, és begyűjteni azokat a kedves, őszinte mosolyokat, öleléseket…

Röviden és tömören: hála és köszönet, legközelebb és utána is újra-meg-újra találkozunk. 

Hangulatképek (a “kevesebb több” elvet követve) – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.