Cry Free a Classic Rock Night minifesztiválon

A Cry Free zenekar szokásos őszi nagykoncertjének ezúttal is a Club202 adott helyet, a “Classic Rock Night” minifesztivál keretei között.

Az új gitárossal (Fülöp Tibor) és a Tatai Tomit ideiglenesen helyettesítő Kaminszki Szergej (Heep Freedom, Celebration Days) dobossal színpadra álló Deep Purple tribute zenekar, a Cry Free,  szokásos őszi fővárosi nagykoncertje valódi örömünnepre  sikeredett – ami nagyban volt köszönhető az előzenekarként is szinte teljes műsort játszó Uriah Heep tribute zenekarnak, a Heep Freedom csapatnak.

Ezúttal a Cry Free buli törzsét a 45 éves “In Rock” album adta, de természetesen a klasszikus Purple slágerek és zenei csemegék ezúttal sem maradhattak ki a műsorból. Nagy örömömre a hangulatot és az est fényét Körmendi Roland (Heep Freedom) vendégszereplése emelte. A két énekes duettje nem mindennapi élményt jelentett – remélem, nem utoljára láttuk és hallottuk őket egy színpadon és nótában (bár a nyáron, a Celebration Days projektben már volt erre példa, mégsem tudok velük betelni).

Egy igen kellemes este sikeredett, amely barátokkal és kiváló muzsikával telt. Hatalmas köszönet és tisztelet jár Nekik, Nektek mindezért. Legközelebb a fővárosban november 27-én, a Legenda Sörfőzde Centerben találkozunk!

Hangulatképek – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.