Crazy Granat koncert a Big Bike-ban

Egy kora őszi péntek estén Molnár Péter (Stula) és a Crazy Granat legénysége szórakoztatta a budapesti Big Bike Pub maroknyi közönségét.

Szinte pontosan egy éve hallottam először Stulát énekelni – a Mobilmánia új énekeseként. Azóta már számos koncerten hallgattam és fotóztam, és most végre basszusgitárral a nyakában, a Crazy Granat frontembereként is volt hozzá szerencsém.

Szerda délután jött a hír a pénteki fővárosi koncertről, így rohamtempóban szerveztem át a táncrendemet – és minden tekintetben megérte. Hiába maradtak egyetlen fellépőként és maroknyi közönség előtt, a hangulatra és színvonalra mégsem lehetett panasz. Saját és “cover” nóták vegyesen csendültek fel, amiből laza-örömzenélős-vidámkodós este kerekedett. És bizony jó volt látni Stulát kiccsit másképp: baseball sapkában, lazábban, hangszerrel a kézben.

Kellemes meglepetésként Pokolgép és Lord nóták is helyet kaptak a műsorban, s a saját nóták közül is akadt olyan, ami első hallásra megfogott – az abszolút kedvencnek közülük az “Apáról fiúra” bizonyult, de a feldolgozások között is akadt libabőrt okozó darab.

Egészen biztos, hogy nem az utolsó Crazy Granat buli volt ez, amin jelen voltam, s végig fotóztam. És igen, alkalmasint egy váci, hazai pályának számító bulira is el kellene majd jutni…

Hangulatképek – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.