Celebration Days debüt buli a ShowBarlangban

A Sziget Fesztiválos buli előtt a ShowBarlangban összegyűlt rajongóknak, barátoknak mutatkozott be a Celebration Days projekt – most még csak egyetlen énekessel és tisztán Zeppelin-Purple műsorral.

Egy csütörtök nyári estén a Showbarlang hőségében, két blokkban csendültek fel a Led Zeppelin és Deep Purple nóták a Celebration Days projekt tolmácsolásában. A csapat bemutatkozó bulija volt ez, ahol énekesként Scholtz Atka (Cry Free) szerepelt, Vörös Gábor (Piramis, Omen)  pedig néhány nóta erejéig vendégként pengette a húrokat – a következő bulin már Körmendi Roland (Heep Freedom) énekessel kiegészülve állnak majd színpadra a srácok. A projekt további tagjai: Kaminszki Szergej (dob – Heep Freedom), Márkosi József (billentyű), Szigeti Máté (gitár), Horváth Richárd (basszusgitár).

Annak ellenére, hogy a helyszín ilyen típusú (teljes zenekaros) koncerthez szinte teljesen alkalmatlannak bizonyult, végül mégis meglepően jó buli kerekedett az estéből. Persze ehhez kifejezetten jól jött a rutinos énekes-frontember, és a nagy klasszikus nóták. Nálam a Deep Purple blokk negyedik nótája, a “Mistreated” hozta meg az áttörést és felejtette el velem a hőséget és levegőhiányt.

Ha minden jól alakul, augusztus 13-án találkozunk újra, hajnali 1h kezdéssel játzsanak a srácok a Sziget Fesztiválon.

Hangulatképek – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.