Celebration Days a Sziget Fesztiválon

A Celebration Days projekt 2. koncertjére a Sziget Fesztiválon került sor – hajnali egytől és immár két énekessel szóltak a Led Zeppelin és Deep Purple slágerek a Tribute Színpad közönségének.

Mivel a Sziget zenei felhozatalából idén (is) szinte teljesen hiányzott a rock zene, kiváltképp örültem annak, hogy a kevés kivétel közé a Celebration Days projekt Deep Purple és Led Zeppelin estje azért belefért.

Míg a hónap elejei debüt bulin kénytelen voltam Scholtz Atka (Cry Free) hangjával beérni, ezalkalommal Körmendi Rolandnak (Heep Freedom) és a két énekes által nyújtott élménynek is örülhettem. És bizony volt minek: a két vérprofi-szívemcsücske frontember hangja kiválóan illik egymáshoz, legtöbbször felváltva, majd néhány nóta erejéig együtt is dalra fakadtak. A dalok felosztásával bizony rendesen megleptek a srácok – azt nem gondoltam volna például, hogy a Purple “Mistreated”-jét Rolandtól fogom hallani. Az első rácsodálkozást követően leesett állal és széles mosollyal hallgattam az előadást.

A csapat hangszeres legénysége (Kaminszki Szergej – dob, Márkosi József – billentyű, Szigeti Máté – gitár, Horváth Richárd – basszusgitár) is szépen teljesített. Zeneileg és színpadi jelenlét tekintetében is – amit Vörös Gábor (Omen, Piramis) és Tüdődi Gábor (Heep Freedom) vendégszereplése csak tovább emelt és színesített. 

Kiváló buli sikeredett, ami minden bonyodalmat, s kellemetlenséget megért. Kíváncsian várom a következő alkalmat, találkozási lehetőséget.

Hangulatképek – köszönetképp:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.